Trasa Łódź/Zgierz - okolice Darłowa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukgrzeb
    Classic
    • 2010
    • 11

Pytanie jak sprawdzisz jej wywazenie? Chyba ze auto na sprzedaz :P
    0
    1. Łódź/Zgierz - A2 Poznan - DK11 Koszalin
    0%
    0
    2. Łódź/Zgierz - A2 Wrzesnia - Gniezno - Wągrowiec - Złotów - Jastrowice (wjazd na DK11) - Babolice - Darlowo
    0%
    0
    3. Łódź/Zgierz - Torun - Świecie - Tuchola - Chojnice - Człuchow - Biały Bór - Babolice (lub Miastko) - Darlowo
    0%
    0
    4. Łódź/Zgierz - A2 Konin - Bydgoszcz - Człuchów - Biały Bór - Babolice
    0%
    0
  • firmek
    Rider
    • 2008
    • 477

Panowie podpowiedzcie jak dojechac z Zgierza w okolice Darlowa, jest kilka opcji i za bardzo nie moge sie zdecydowac. Wyjazd w niedzile rano, gdzies okolo 7:00-9:00 (jak sie uda zebrac, wiadomo Octa ma duzy bagaznik wiec moja Lepsza Polowa spakuje polowe mieszkania :lol: ). Drogi lokalne mi nie przeszkadzaja (o ile nie chca na pamiatke kawalka zawieszenia), priorytet to jechac w jak najmniejszym korku, szczegolnie z tirami.

1. Łódź/Zgierz - A2 Poznan - DK11 Koszalin (ewentualnie odbic wczesniej w Babolicach na Slawno) => http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,28...46786a87cded80

- chyba najlatwiejsza opcja, chociaz nie wiem jak wyglada 11. Przez Koszalin raczej bym sie nie pchal.

2. Łódź/Zgierz - A2 Wrzesnia - Gniezno - Wągrowiec - Złotów - Jastrowice (wjazd na DK11) - Babolice - Darlowo => http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,28...46d9116973e0c9

- praktycznie jak wyzej z tym, ze omija sie Poznan i Pile

3. Łódź/Zgierz - Torun - Świecie - Tuchola - Chojnice - Człuchow - Biały Bór - Babolice (lub Miastko) - Darlowo => http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,26...93f05c432e1e65

- najkrotsza opcja, do tego podobno fajne krajobrazy kolo Tucholi z tym ze poczatek po trasie Lodz - Torun gdzie z regoly jest tloczno, do tego po drodze dziurawy Wloclawek.

4. Łódź/Zgierz - A2 Konin - Bydgoszcz - Człuchów - Biały Bór - Babolice => znajomi jechali rok temu i podobno masakra, szczegolnie Konin - Bydgoszcz

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

ja ostatnio jechałem trasą numer 2 z Twojej listy i jest OK.
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• Rok z Bagien
        L&K
        • 2010
        • 1172

Ha, a ja jadę w sobotę rano.
        Jechałem też 2 tygodnie temu. Dokładnie w to samo miejsce.

Zgierz :arrow: Kutno :arrow: Gostynin :arrow: Nowy Duninow :arrow: Włocławek tama :arrow: Lipno :arrow: Golub Dobrzyń :arrow: Wąbrzeźno :arrow: Stolno :arrow: Świecie :arrow: Chojnice :arrow: Bytów :arrow: Sławno :arrow: Darłowo (ko)

zastanawiam się nad zmianę którą mi ktoś z forumowiczów podpowiedział Lipno :arrow: Lubicz :arrow: Łysowice :arrow: Świecie i dalej j.w.

Droga jak droga, bez korków poza jedną mijanką w Golubiu i świtłami w Chojnicach.

pzdr

Komentarz

• jarecki314
          Classic
          • 2009
          • 39

Re: Trasa Łódź/Zgierz - okolice Darłowa

nr 2 na twojej liście jest OK

Komentarz

• firmek
            Rider
            • 2008
            • 477

Dzieki za podpowiedzi! Tez opcja 2 najbardziej mi sie widziala od samego poczatku, chociaz mysle jeszcze by uderzyc przez Torun.

Komentarz

• Adamu
              L&K
              • 2006
              • 1384

jezdze 3. od wieków i nienarzekam, prosto bez komplikacji. w ub roku tylko mijanki przed włocławkiem ale jakoś nie dłużyło się.

Komentarz

Pracuję...